Bedre overnattingsmuligheter

Tidligere skrev jeg om den nye leiligheten min som jeg overtok i begynnelsen av mars. Jeg fikk mye tilbakemelding på at folk synes det var morsomt å høre om hvordan jeg ikke en gang hadde en dusj der i begynnelsen! Det er jo i og for seg morsomt for meg også nå når ting er kommet på plass, og en fin historie å fortelle når jeg får besøk.

Jeg er veldig sosial av meg og liker godt å tilbringe tid med venner å familie. Det er jo naturlig at når en vokser opp at barndomsvenner forsvinner til andre deler av landet, og at familie gjerne flytter på seg de også. Så derfor blir det ofte at jeg får besøk langveis fra og at de gjerne tilbringer en hel helg hos meg. Den tidligere sofaen min har derfor ofte blitt benyttet som seng, og det har nok ikke vært den mest komfortable opplevelsen tror jeg. Derfor har jeg nå kjøpt meg en ny sovesofa fra Trademax. De hadde et veldig stort utvalg som du kan se her http://www.trademax.no/mobler/sofaer/sovesofaer og det tok meg en stund før jeg klarte å bestemme meg. Men nå er sofaen på plass og jeg tror definitivt at de neste overnattingsgjestene kommer til å bli veldig fornøyd med oppgraderingen.

sovesofa

Jeg har faktisk min bror som kommer på besøk om to uker, så han blir den første som får sovet på sofaen. Han er nesten like HiFi interessert som meg og skal ta med seg noen nye høytalere han har kjøpt. Vi kommer nok til å få en veldig fin helg sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *