Da var det vel på tide med ny sofa

Min sofa er flekkete og sittet i hjel. Jeg vet ikke om det er et ordtak eller om jeg fant det på akkurat nå – men min edle bakdel har drept min sofa gjennom år av konstant sitting. Det er en dal på favorittputen min. Det var komfortabelt. Faktisk, det er fremdeles komfortabelt – til en viss grad. Men det ser forferdelig ut. Nå har sofaen også flekker av alle slag.

La meg være helt ærlig. Da sofaen var relativt ny var jeg veldig forsiktig. Jeg hadde trekk over den nærmest til enhver tid, og ble det noen flekker gjorde jeg mitt beste for å få dem ut. Men når man vet at noe er på vei ut, noe det i alle fall var rimelig lett å se at min sofa var, brydde jeg meg ikke så mye lenger. Flekker kunne bli i flere dager før jeg prøvde å få dem ut, og da var det jo for det aller meste rett og slett for sent. Og jo flere flekker det var som kom jo mindre brydde jeg meg. En rimelig ond sirkel med andre ord, og dette har fortsatt helt til i dag.

Nå er det egentlig ingen grunn til å ta våre på denne sofaen i det hele tatt, vel, muligens for sentimentale grunner, men selv det kan kastes ut av vinduet med noen få ærlige blikk på denne stakkarslige skapningen. Jeg har hørt så mye god musikk på denne sofaen. Jeg har sett så mye god film på denne sofaen. Men nå må den bare gå.

Det er derfor jeg har kikket rundt på nettet og kommet frem til konklusjonen at det er mye kult og billig fra Trademax. Mange av disse er jo bare så lekre. Jeg vi ha nummer en eller nummer to på listen. Så gigantiske. Men de har dessverre ikke plass foran TV-en hos meg. Kanskje jeg må få meg et større sted for å få plass.

sofaer fra Trademax
Sofaer fra Trademax

For noen som bruker så mye tid på rompa som meg er en sofa ekstremt viktig, og jeg vil ha en god en. Så enkelt er det. Jeg vil ha en sofa som holder med meg i tykt og tynt akkurat som min gamle. Jeg vil ha en sofa som er så deilig at jeg tilslutt sitter ihjel dem. Man kan ha det så gøy på sofaen med rette anlegget, men sofaen er en del av opplevelsen også. Lenge leve sofaen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *