De beste høytalerne med bluetooth

Det er vanskelig å finne frem i jungelen av nye høytalere med bluetooth. Her er det mange produkter man bør holde seg langt unna.

Bluetooth har alltid vært kjent for å ødelegge lydbildet. Nå finnes det imidlertid flere alternativer på markedet med akseptabel lydkvalitet.

God test
Kanalen Android Authority har laget en test av denne typen høytalere på Youtube. Her tar de utgangspunkt i de beste modellene som kom på markedet i 2014. Dette er etter min mening fortsatt en god standard for hva man bør se etter før man kjøper. Ved å se denne videoen så kan man raskt gjøre seg opp en mening om hva man bør gå for. Så lenge som man holder seg til tipsene så skal det mye til å gjøre et skikkelig bomkjøp.

Fremtidens system
Bluetooth har potensiale til å bli fremtidens system for hifi om leverandørene videreutvikler teknologien. Når man kommer opp på et tilsvarende nivå som vanlige høytalere, så blir det lett for folk å velge. Jeg gleder meg til en fremtid der jeg slipper å bruke noen kabler. Det er mye enklere å bare kunne spille alt av trådløs fra PC-en eller nettbrettet. Med dagens alternativer velger jeg imidlertid ikke bluetooth. Kvaliteten er nok god nok for de aller fleste mennesker. Personlig er jeg så opptatt av lyd at jeg bare kan ha det beste.

Om du skal kjøpe høytalere med bluetooth så finnes det mange gode alternativer. Det eneste man må huske på er å ikke ha altfor høye krav til lyden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *