En ny karriere inom lyd og reklame?

Fordi min sound system er så avansert så prøver jeg vanligvis å unngå å stokke om i stua hjemme. Lyden er jo satt etter den møblering jeg har nå, slik at all lyden skal være sentrert til sofaen på den beste måten. Men samtidig så blir jeg lei til slutt på å ha samme møblering hjemme og nå har jeg faktisk tenkt at jeg ville gjøre noen endringer.

Bytte fra mørk til lys farg
De fleste møbler i mitt hjem går i dag i mørke toner. Mitt hjem kan sammenlignes med en kinosalong egentlig, og det var akkurat slik jeg ville ha det på den tiden da jeg flyttet inn. Men i løpet av årene endres mann og får kanskje forskjellige visjoner av hjemmet sitt. Nå tror jeg den største følelsen er at jeg ønsker å erstatte de mørke mot lyse farger. Jeg vil ha mer liv i hjemmet.

Trolig vil jeg kjøpe alt online
Min søster lærte meg endelig at det er smart å se etter møbler på nettet i første omgang fordi du kan vanligvis få bedre priser der. Jeg vet ikke akkurat hva det er jeg skal ha, men jeg var glad for å se at det eksisterte et stort utvalg af møbler der ute på internett. Etter at jeg hadde sett på flere ulike nettsteder og skrevet ned en liste så endte det med at jeg kjøper alt fra chilli.no syns de hadde det beste utvalget og de beste prisene for meg.

Møtt av et reklamebyrå
I går ble jeg kontaktet av et reklamebyrå her i byen som spurt om jeg kunne være med i en produksjon av en reklamefilm for å håndtere lyde. De hadde tydeligvis fått rekommandasjon fra min gamle sjef som anbefalte meg. Det var veldig spennende, og jeg følte meg virkelig beæret over henvendelsen, men jeg avslo likevel, fordi jeg har ingen erfaring med å jobbe med digitale systemer for lyd.

lyd

Det gjorde at jeg åpnet mine øyne  på de mulighetene som er der ute. Hvis jeg kunne finne et kurs i disse systemene som er nødvendig så kanskje jeg kunne jobbe med det jeg elsker i framtiden? Det ville ha vært så kult å være med og produsere en reklamefilm, ikke sant?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *