Endelig dusj i leiligheten

dusjerJeg har nylig flyttet inn i en ny leilighet som ikke holder dagens standard. Det var faktisk ikke en gang dusj i boligen.

I dag har jeg satt inn den nye dusjen som bringer leiligheten inn i nåtiden. Det blir godt å ha skikkelige sanitærforhold hjemme.

Sjokkerende
Jeg ble nesten sjokkert når jeg så at leiligheten ikke hadde en dusj. Jeg fant likevel ut at totalinntrykket var så godt at jeg måtte akseptere dette. Det var like greit å bare skaffe en dusj på egen hånd. I dag har jeg satt den på plass med litt hjelp fra en kamerat. Jeg tenkte først at jeg skulle kjøpe dusjen fra en vanlig butikk. Etter en del undersøkelser kom jeg heller frem til at dusjer bør kjøpes på internett. Jeg fant deretter frem til nettbutikken Bygghjemme.no som har et stort utvalg av ulike modeller. Etter å ha brukt god tid på å gå gjennom alternativene så bestilte jeg den jeg ville ha.

Rask levering
Etter bare noen dager mottok jeg produktet hjemme hos meg. Jeg hadde forventet at det ble mange dager uten dusj i boligen. Derfor ble jeg veldig glad for at alt gikk så raskt som det gjorde. Jeg hadde ikke regnet med at det var så enkelt å bestille denne typen ting på nettet.

Jeg gleder meg til å dusje hver eneste dag fremover. Nå føler jeg at leiligheten er på nivå med det som forventes av et moderne hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *