Endelig onkel!

I går skjedde endelig det hele familien har ventet på i lang tid. Min søster fødte en skjønn liten gutt som skal hete Victor.

Jeg har aldri vært onkel før, og det er fantastisk å se at familien endelig blir større. Nå gleder jeg meg til å ta del i livet til den nyfødte gutten.

Oppkalles etter morfar
Det har lenge vært bestemt at gutten skal kalles opp etter vår far Victor. Han er selvsagt svært stolt over å bli tildelt denne æren. Hele familien var samlet på sykehuset når min søster fødte barnet. Det var et stort og ubeskrivelig øyeblikk som jeg aldri vil glemme. Heldigvis gikk alt strålende bra med både moren og barnet. Det er i slike stunder man forstår hvor viktig familien er for hele livet.

Blir fadder
Jeg har faktisk fått æren av å være fadder for barnet. Det blir spennende å se hva dette fører med seg av ansvar i tiden som kommer. Jeg stiller selvsagt opp på alle mulige måter for å gjøre situasjonen best mulig for hele familien. Det er godt å vite at de stoler så mye på meg at de gir meg en slik tittel. Jeg har bestemt meg for at jeg skal være tilstede gjennom hele oppveksten til lille Victor.

I sånne øyeblikk blir man nesten litt målløs, og sliter med å forstå at livet kan være så fantastisk. Jeg er utrolig glad på min søster og hennes mann sine veiene. De har drømt om barn lenge, og har nå endelig fått sin førstefødte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *