Endelig skal jeg bli kvitt mitt badekar

Jeg vet at mange sikkert vil hate meg for dette, men jeg er egentlig ikke typen som liker å bade badekar. På jobben mine erter de meg vanligvis for dette, men jeg liker ikke å svømme eller å bade i det hele tatt. Klart det er hyggelig å holde seg ren og frisk, og jeg unnlater ikke hygiene på noen måte – men jeg er imidlertid for rastløs som person for å være i stand til å ligge og nyte i et badekar. Det gjør meg derfor glad for å endelig kunne meddele at jeg skal bli kvitt mitt badekar!

Beste kjøpet jeg har gjort på lenge
Det var faktisk en nabo av meg som inspirerte meg til å endelig kjøpe et dusjkabinett i stedet. For noen uker siden gikk jeg forbi da de fikk en levering av et nytt dusjkabinett de hadde bestilt fra www.bygghjemme.no. Jeg hjalp til med å løfte den inn i deres baderom og så hvor utrolig glatt det så ut til å ha en dusj i stedet for badekar. Jeg sjekket litt på Bygghjemmes nettside, og de hadde et stort utvalg å velge mellom, men jeg fant et dusjkabinett som passer meg perfekt – så nå har jeg kjøpt den og venter i stedet på min egen levering. Heldigvis vil naboen hjelpe meg til å løfte i retur nå 🙂

Jeg fant en enklere versjon uten noe spesielle funksjoner som vil være perfekt her hjemme. Det var dusjer med massasjefunksjoner, sotet glass, spesiell belysning mm, men som jeg sa – jeg trenger ikke å bruke så mye tid i vannet sånn at jeg vil tro at noen av disse funksjonene vil være interessant for meg. Enkelt, billig og stilig – det er alt jeg trenger.

Nye produkter fra Harman
Når det gjelder Harman har jeg vært ute og lett etter nye produkter på deres hjemmeside og fant noen “candy” for personer som meg. Det er spesielt et lydanlegg som appellerer til meg, og kanskje vil jeg investere i det som en julegave til meg selv (jeg vil jo selvsagt ikke være i stand til å overbevise noen andre å kjøpe den) Den heter BDS 880 og er et komplett lydsystem med både Bluetooth og WiFi. Men hvis noen føler seg frivillig til å kjøpe den tik meg, er den på deres hjemmeside;)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *