Gledene med hifi

I går testet jeg ut et nytt høytaleranlegg som jeg har fått installert på soverommet. Opplevelsen var utrolig mye bedre enn jeg hadde forventet.

Det er stor forskjell på å høre favorittmusikken på et dårlig og et fantastisk anlegg. Nå har jeg endelig fått et fantastisk lydanlegg på mitt eget soverom.

Dyr affære
Et så avansert stereoanlegg er vanskelig å sette opp på egen hånd. Derfor har jeg hatt hjelp fra fagfolk til å tilpasse det til rommet mitt. I tillegg er det snakk om et anlegg som ikke akkurat kan kjøpes for en rimelig pris. Totalt har jeg brukt rundt 30 000 kroner på hele prosessen. Derfor har jeg vært svært spent på å høre resultatet av investering. Det er fantastisk når man føler at man får valuta for pengene.

Fantastisk lyd
Akustikken på rommet er fenomenal, og lyden fra anlegget er helt utrolig. Alt er koblet til et dedikert dataanlegg som jeg kan fjernstyre rett fra sengen. Når jeg testet ut anlegget så ble jeg liggende i sengen i flere timer. Det var utrolig fint å høre all den fantastiske musikken som fylte opp rommet. Jeg ser frem til å ta i bruk anlegget hver gang jeg ønsker å koble av etter en slitsom dag. Jeg har nå egne musikkanlegg i de fleste rommene i huset. Derfor kan jeg velge fritt hvor jeg ønsker å dyrke min største interesse.

I morgen skal jeg kjøpe mer musikk for å teste ulike sjangere på anlegget. Jeg har stor tro på at det skal takle de aller fleste typer musikk uten problemer. Resultatene så langt er svært lovende med strålende lydkvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *