Håp for norsk Oscar

Det jobbes knallhardt i kulissene for at Morten Tyldum sin film, «The Imitation Game», skal vinne Oscar. Vi nordmenn må bare krysse fingrene for at arbeidet skal gi gode resultater.

Det er spennende med en norsk regissør som blir nominert til Oscar. Derfor er jeg svært spent på resultatet av utdelingen av årets priser.

Iherdig innsats
Ifølge NRK har lobbyistene lagt ned en iherdig innsats for å sikre priser til Tyldum. Flere sentrale personer med stort kontaktnett har vært sentrale under dette arbeidet. Om man skal tro på historien så er dette sannsynligvis et tegn på at nordmannen har gode sjanser med sin film. Jeg håper virkelig at det endelig skal bli uttelling for Norge i Hollywood. Det er ikke til å stikke under en stol at vi ikke akkurat har gjort det fantastisk tidligere. Nå har hele landet en unik sjanse til å glede seg over en nordmann som kanskje tar storeslem under utdelingen.

Norsk film i vinden
Stadig flere norske regissører og skuespillere blir rekruttert til Hollywood. Dette tyder på at norsk film har fått et bedre omdømme i utlandet. Jeg håper at dette er en inspirasjon for alle som arbeider med film i Norge. Det viser at det går an å lykkes når man har store nok ambisjoner. Så lenge man er villig til å satse så finnes det gode muligheter for å lykkes.

Jeg kommer til å sitte spikret foran TV-en under hele Oscar-utdelingen. Det blir anten en veldig god eller dårlig kveld når jeg får vite resultatene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *