Hifi-foreningen på besøk

I går hadde jeg hele den lokale hifi-foreningen på besøk. Det ble en trivelig sosial begivenhet med mye god mat og drikke.

Det er ikke hver dag jeg har så mange likesinnede hjemme hos meg. Når så mange hifi-frelste samles så blir det mange gode samtaler.

Tapas og vin
Som vert måtte jeg selvsagt diske opp med noe til kvelden. Derfor bestemte jeg meg for å lage tapas, og kjøpe inn gode viner. Det var tydelig at dette initiativet ble satt svært stor pris på. Flere av gjestene gav meg komplimenter, og var helt klart imponert over maten. Det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger når man anstrenger seg for å skape god stemning. For meg var det veldig viktig at alle skulle trives hjemme hos meg.

Mange spennende mennesker
Når så mange med tilsvarende interesser møtes så blir det mye interessant å snakke om. Jeg slutter aldri å la meg imponere over hvor mange kule personer som finnes i lokalsamfunnet. Hifi-foreningen er uten tvil et sted der interessante mennesker samles. Jeg er stolt over at jeg kan kalle mange av disse folkene for gode venner. Planen er å gjøre begivenheten til en årlig greie som alle medlemmer kan delta på.

Jeg kommer også til å ta initiativ til at vi skal ha flere samlinger i tiden som kommer. Når man har så mye til felles så er det god nok grunn til å møtes ofte. Dette må vi klare å få til ganske raskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *