Hvorfor du ikke bør henge tøyet på tørk på dine dører

Denne helgen hadde jeg min søster her på besøke. Hun bodde her for to netter slik at vi kunne benytte anledningen til å tilbringe litt tid sammen. Dessverre blir det ikke å bli sett så ofte som en hadde håpet. Det er ikke mer enn 25 mil mellom oss egentlig, men du vet hvordan det går. Man har jobb, man skal ha tid for å trene, å ha sin fritid, etc. Det var morsomt å endelig få litt tid sammen!

Mange gode tips for husholdningen
Noe som søsteren min er veldig god på er at gi forskjellige tips og triks når det gjelder hjemmet. Hun har lært meg å alltid sette bananer med stammen ned for å unngå å få brune bananer for fort. Det er tydelig sånn at det er gass i bananene som lekker, og ved å sette stammen ned hindrer man gassen fra å lekke ut. I tillegg har hun også lært meg å løse Rubiks kube, hvordan jeg skal folde plastposer for dem å ta opp mindre plass og hvorfor du ikke bør henge dine vaskeri på innerdører. Det siste fikk jeg dessverre lært på den harde måten 🙁

Mine dørene hadde råtnet fra toppen
Jeg har alltid gjort sånn at jeg har hengt laken, sengetøy og store tekstiler, slik at de får lov til å tørke på dørene. Nå viste min søster meg at fuktigheten fra stoffet trenger inn i treet og ødelegger døren ovenfra. To av mine innerdører hadde allerede råtnet her hjemme. Heldigvis så er søsteren min flink til å handle på nettet, slik at hun kunne vise meg nye dører som jeg kunne bestille hjem på nettet. Jeg fikk tips om Swedoor å at det ska være veldig god kvalitet, så jeg kjøpte to fra bygghjemme.

På lørdag kjøpte vi hjem litt god vin og thai mat og ble kvar hjemme. Det føltes som vi hadde mye å snakke om. Jeg fikk også vise henne min lydsystem som jeg har installert, og hun ble faktisk imponert. For å demonstrere hvor god lydkvaliteten er så valgte jeg en scene fra Star Wars med avanserte lyd. Hvis du ikke har tenkt på det før, så benytt anledningen til å høre nå! Jeg limer inn en link her til videon, slik at du kan lytte selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *