Lutefisklag med familien

lutefisklagI helgen inviterte mine foreldre til ekte lutefisklag i barndomshjemmet. Det ble en hyggelig kveld med fantastisk sjømat.

Familien er svært viktig for meg, og jeg sier aldri nei til en invitasjon til å tilbringe tid med dem. Det var derfor en sann glede å få muligheten til å bruke kvelden sammen med alle sammen.

Min mor har alltid vært flink til å lage lutefisk. Derfor gledet jeg meg veldig til å komme hjem for å spise denne retten. Hun skuffet heller ikke denne dagen, og jeg sluttet ikke å spise før jeg var helt mett. Det ble mange gode samtaler rundt bordet mens vi inntok måltidet. Selv om vi kjenner hverandre svært godt så har vi alltid noe å snakke om. Det er dette som er så fantastisk med å ha en stor familie. Alle forstår hverandre og er så sterkt knyttet sammen at det aldri er et kjedelig øyeblikk.

Det ble selvsagt påpekt at det snart er på tide at jeg inviterer alle sammen hjem til meg. Jeg har fått meg ny leilighet, og har fortsatt ikke hatt innflytningsfest. Dette er et ansvar jeg selvsagt tar på meg innen kort tid. Grunnen til at jeg ikke har gjort det før er at det har vært mye å gjøre i forbindelse med flyttingen. Nå er imidlertid alt klart, og jeg kan invitere alle sammen til et hyggelig lag hjemme hos meg.

Jeg håper at det blir mange lignende tilstelninger fremover. Det er alltid kjekt å møte alle, og tilbringe en god kveld sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *