Rundtur i Vietnam

vietnamJeg har i lang tid planlagt en rundtur i Vietnam. Dette er et land jeg alltid har vært fascinert av, og har ønsket å reise til.

Nå er det bare fem dager igjen til avreise fra Oslo. Da venter en lang flytur før jeg endelig er fremme i Saigon.

Fantastisk kultur
Det er spesielt kulturen jeg har latt meg inspirere av med Vietnam. Hver gang jeg møter mennesker fra dette landet så lærer jeg noe nytt. I tillegg har jeg lest mye om landet tidligere, og interessen har bare blitt større med årene. Etterhvert har jeg også testet ut mye forskjellig vietnamesisk mat. Å oppleve denne matkulturen i Vietnam er noe av det jeg gleder meg mest til. For meg er dette noe av det beste jeg kan få servert. Det blir garantert enda bedre å teste ut de ulike rettene der de opprinnelig kommer fra.

Motorsykkel til Hanoi
Planen er å reise fra Saigon til Hanoi med motorsykkel. Da kan jeg kjøre langs kysten fra den ene store byen til den andre. På reisen vil jeg oppleve svært mye av landet, og se hvordan ulike mennesker lever. Det blir også spennende å se om trafikken er like ille som mange hevder. Jeg har tidligere ikke kjørt motorsykkel så altfor ofte. Derfor håper jeg at jeg skal klare meg uten noen større problemer. Det kan selvsagt bli vanskelig, men jeg tar utfordringen på strak arm.

Det er fantastisk å tenke på at jeg endelig skal få oppleve landet jeg har drømt om så lenge. Jeg gleder meg til alt fra mat til kultur og fine strender. Dette er min drømmeferie, og jeg er klar for å gjøre mest mulig ut av opplevelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *