Snart klart for nye lanseringer

harmanBåde Harman og Neby lanserer nye produkter neste uke. Jeg er stor fan av begge merkene, og er veldig spent på hva de vil presentere.

Jeg følger alltid med på nye produkter innenfor hifi og audio. Det siste årene har det vært en fantastisk utvikle på området med mange nye konsepter.

Nye høytalere
Begge produsentene har uttalt at de skal lansere nye høytalere. Jeg lurer veldig på hva de kommer til å komme med på de respektive pressekonferansene. Det har vært snakk om at Harman skal lansere høytalere med bluetooth og revolusjonerende lydkvalitet. Tidligere har denne typen lydanlegg hatt problemer med svært dårlig overføring av lyd. Om ryktene stemmer så har Harman virkelig tatt tak i dette problemet, og kommet opp med nye løsninger. Dette vil isåfall være en revolusjon som vil prege hele bransjen i mange år fremover.

Lang ventetid
Selv om det bare er en uke til det skjer så føles det som en evighet. Jeg teller hele tiden dagene, og klarer nesten ikke tenke på noe annet. Det går mye energi med til å spekulere i hva som blir lansert, og hvordan dette kommer til å påvirke markedet. Jeg er opptatt av alle typer produkter som fremmer god lydkvalitet, og håper selvsagt på noe nytt og spennende.

Det eneste problemet med nye produkter er den store faren for at jeg kommer til å kjøpe disse med en gang de kommer i butikken. Jeg bruker allerede mye penger på hifi, og bør kanskje begrense meg i tiden som kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *