Stavanger Oilers er seriemestere

Endelig har Stavanger Oilers avgjort serien til sin fordel. Jeg har ventet lenge på at mitt favorittlag skal ta hjem gullet.

Oilers har hatt en svært god sesong, og det er fantastisk å endelig kunne få bekreftet at det blir gull. Etter min mening er norsk ishockey bedre enn noen gang.

Tok tittelen før tiden
Stavanger Oilers ordnet seriemesterskapet etter å ha vunnet over Storhamar i dag. Ifølge det jeg leser i VG er det nå tre runder igjen av serien. Det vil si at mitt lag har tatt tittelen lenge før serien er ferdigspilt. Man kan ikke gjøre annet enn å la seg inspirere av denne typen fantastisk laginnsats. Alle spillerne og støtteapparatet har virkelig stått på i hele år. De løfter faktisk norsk ishockey til et nytt nivå i klubbsammenheng. Dette bør være til stor inspirasjon til alle andre lag som har potensiale til å være med å heve nivået i fremtiden.

Feiring i kveld
Jeg har store planer om å feire seriemesterskapet i kveld. Det blir garantert en skikkelig tur på byen med gode venner. Nå er det på tide å glede seg over at alt endelig er avgjort. Jeg håper at spillerne tør å gjøre det samme. Selv om det er tre kamper igjen så har de uansett gjort jobben. Om de taper alle kampene så er det egentlig helt irrelevant. Det viktigste er at de koser seg, og nyter øyeblikket like mye som alle vi som støtter laget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *