Velkommen til min nye blogg!

Det er en glede å ønske velkommen til en helt ny blogg med fokus på audio og hifi. Jeg har lenge gått med planer om å starte opp en nettside uten å ha kommet i gang. Nå har jeg endelig tatt steget inn i bloggernes verden.

Det kribler litt i magen når jeg skriver til dere for første gang. Jeg føler på en enorm glede kombinert med litt nervøsitet.

Mye på hjertet
Jeg er en fyr som har utrolig mye på hjertet til en hver tid. Derfor tenker jeg at det bare er å bite i seg frykten, og sette i gang med skrivingen. Jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å gå tom for ting å skrive om med det første. Jeg håper selvsagt at det jeg har si kan vekke interesse blant det norske folk. Jeg føler selv at det er altfor få som skriver om ting jeg er opptatt av. Derfor tenker jeg at det er på tide å ta saken i egne hender. Her på bloggen vil dere få mine meninger i helt usensurert form. Jeg snakker rett fra leveren, og er ikke redd for å si hva jeg mener om ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *